Mestres d’obres associats ARNERA s.l., sóm una empresa amb més de 120 anys d’historia dins el món de la construcció, restauració, rehabilitació i manteniment d’edificis i vivendes.

L’origen de la nostra empresa es remonta a l’any 1890, quan el pare de Francisco Vidal Carbonell comença l’ofici de paleta a Les Escaules.

Ja són amb aquesta cinc generacions de Mestres d’obres que han seguit una evolució constant dins el sector de la construcció. Fermi Vidal Llosa va agafar el relleu del seu pare al capdavant de l’empresa i despres va ser Joan Roca i Vidal, fill de Neus Vidal qui va continuar fins l’any 2002 quan es va jubilar.

Desde llavors Joan Carles Planas Suñer és qui actualment dirigeix l’empresa, fill de la segona esposa de Joan Roca i Vidal.

L’empresa actualment la formen un grup humà i profesional de 15 treballadors formats a l’empresa desde l’aprenentatge.

Hem estat seleccionats per destacades revistes del sector com CASA VIVA o VIVIR EN EL CAMPO, per publicar reportatges sobre alguns dels nostres projectes realitzats. Reportatges disponibles a la secció de REVISTA.

L’empresa construeix tot tipus d’edificis, pero esta especialitzada en el sector restauració-rehabilitació de cases de pedra, ja que comptem amb molts anys d’experiencia en aquesta especialitat.

La serietat i la feina ben feta han fet que l’empresa tingui una extensa cartera de clients fidels desde fa molts anys, per això el client és la prioritat a l’hora de fer relitat els seus projectes.

title icon
Construccions Arnera

Perquè triar-nos

Llarga experiència

amb aquesta cinc generacions de Mestres d’obres

Treball local

L'ambit territorial de l'empresa és de: Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès i Rossellonès.

La premsa ens avala

Hem estat seleccionats per destacades revistes del sector com CASA VIVA o VIVIR EN EL CAMPO, per publicar reportatges sobre alguns dels nostres projectes realitzats.

Més de 120 anys d'experiència per vosaltres

Experts en fer realitat el que imagineu.